Maria: ON A BOAT

Ska visst ta färjan till Tallinn - Estland på tisdag och är där till torsdag! GILLAS! Då ska det shoppas m.m. Jag har aldrig varit i Estland. Jag har inte varit i någon av länderna närliggandes heller (undantag Finland). Så det ska bli väldigt kul.Shopping

Goda nyheter för dig som gillar att shoppa: Tallinn är en konsumentvänlig stad! De flesta butiker i Gamla staden och alla varuhus i city är öppna sju dagar i veckan, och de allra flesta accepterar de vanligaste kreditkorten.

De bästa platserna för dig som söker kvalitetsmode, skor och parfym är de eleganta butikerna utmed Virugatan i Gamla staden. Missa inte heller Müürivahe-gatan eller de stora, servicevänliga varuhusen.

Ett måste vid varje shoppingresa till Tallinn är utomhusmarknaden för stickade kläder på Müürivahe-gatan, där handarbetare säljer sina stickade produkter utmed den medeltida stadsmuren. Ett annat måste för den kunnige shopparen är Katarinapassagen. Här arbetar hantverkarna inne i butikerna och frestar dig med exklusivt konstglas, keramik, läderarbeten, plädar och mycket annat som de skapar medan du ser på. 

Text från - http://www.tourism.tallinn.ee/swe
Om du vill kan du använda denna som signatur längst ner i inläggen!  Kram F <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0